Beauty Treatments


ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΕΙΣ  ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ολες οι περιποιήσεις γίνονται πάντοτε με μια συμβουλευτική ΔΩΡΕΑΝ επισκεψη  προηγουμένος και  είναι πάντα ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες του δέρματος. Η  διάρκεια τους είναι από 40 λεπτά μέχρι και 1ώρα και 30 λεπτά.

ΑΠΛΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Συμπεριλαμβάνει καθαρισμό επιδερμίδας, μασσάζ, ατμό, εξαγωγεί του σμίγματος, μάσκα και κρέμα.

ΒΑΘΥΣ  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Συμπεριλαμβάνει καθαρισμό επιδερμίδας 3 φορές, μασσάζ, ατμό, εξαγωγή σμίγματος,  αφαίρεση των νεκρών κυτταρων με πιλινκ, μάσκα και κρέμα.

ΟΛΙΣΤΙΚΟΣ  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Με τη μέθοδο της Αγιουρβέδα και τα προϊόντα της ROSVEDA.

To Θιβέτ και τα Υμαλλάϊα αντηχούν σε όλο τους το  μεγαλείο  με ένα διαφορετικό τρόπο περιποίησης. Μυστικές διαδρομές για ανανέωση στο σύνολο/ολιστικά.


ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ / ΚΟΛΛΑΝΟΓΕΝΕΣΗ / ΑΝΑΠΛΑΣΗ

Ολες οι πιό κάτω μεθόδοι έχουν στόχο την δερμική διέγερση με αποτέλεσμα την ενυδάτωση, την κολλανογένεση και την ανάπλαση. 

-Με την μέθοδο της ΔΙΑΘΕΡΜΙΑΣ  àΜε μηχάνημα à ειδικές κρέμες, ορρούς και μάσκες.
-Με τη μέθοδο της  ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ / ΥΑΛΟΡΟΥΝΙΚΟ àΜε ρολέτα à Ορρό, Βιταμίνη C και πλαστική μάσκα.
-Με τη μέθοδο της ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΗΣ à Με το μηχάνημα του παλμικού φωτός / IPL

Επειδή κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστά ιδιαίτερος και μοναδικός έτσι είναι και η κάθε μορφή περιποίησης στο χώρο μου. Δεν υπάρχει κάτι τυποποιημένα ίδιο. Οι μεθόδοι αυτοί βασίζονται στις ανάγκες του δέρματος πάντα , γι αυτό και δεν γράφονται  όλες  οι λεπτομέρειες . Αυτές  θα τις βιώσετε με την επίσκεψη σας.


ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΕΙΣ

ΜΕΔΟΔΟΣ ΜΕ ΚΕΡΙ ΑΠΟ ΡETΣΙΝΗ 

Aπο τις εκκρίσεις του κορμού των δέντρων που βρίσκονται στα δάση. Με εκχυλισματα απο ρόδα , πορτοκάλια , αζουλένιο και χλωροφύλλη. Το δέρμα μετά είναι λείο και κυρίως καθαρό χωρίς υπολείμματα κεριού!!
Ιδανικό για ευαίσθητα δέρματα και για όλο το σώμα .
Και με ενζυματικό εκχύλισμα για αποτρίχωση σε σημεία του προσώπου.

ΡΙΖΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ / Ηλεκτρόλυση

Η παλαιότερη πλέον διαθερμική μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης με βελόνα μίας χρήσεως. Ειναι αποτελεσματική μέθοδος και ιδανική για τις λευκού χρώματος τρίχες , όπως επίσης και για σκορπισμένες   τριχούλες. Το καλοκαίρι που η φωτοαποτρίχωση αποφεύγεται για λόγους προστασίας του δέρματος απο τον ήλιο η ηλεκτρόλυση είναι η καλύτερη λύση!

ΜΕΘΟΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ / IPL 

Το μηχάναμα Trios Εκπέμπει συγκεντρωμένες λάμψεις ασφαλούς ορατού φωτός για να αφαιρέσει την ανεπηθύμητη τριχοφυϊα απο όλα τα μέρη του σώματος , χωρίς να επιρεάζει τον περιβάλλοντα ιστό. Η θεραπεία είναι γρήγορη , αποτελεσματική και το πιο βασικό , δεν θέτει σε κανένα κίνδυνο τον άνθρωπο.
Τα αποτελέσματα είναι ορατά απο την πρώτη επεξεργασία και μιά σειρά 6-10 συνεδρίων συστήνεται για να προσφέρει τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, ΧΩΡΙΣ τρίχες !


ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ/ΣΥΣΦΙΞΗ

Με το χέρι à ειδικές θωπείες για καλή κυκλοφορία του αίματος με ειδικά λαδάκια.
Με το μηχάνημα à ULTRA TONE  που είναι παθητικές ασκήσεις με ειδικά pads τα οποία τοποθετούνται στο Motor Point  του μυός για τη καλή κυκλοφορία του αίματος με στόχο την καύση του λίπους και  την συσφιξη.
Υπάρχουν 14 διαφορετικά προγράμματα για τις διαφορετικές ανάγκες του κάθε σώματος.


ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Νύφης
Καρναβαλλίστικο
Βραδυνό
Και πολλά άλλα
Η δύναμη της Ζωής πηγάζει απο μέσα μας.
Οπως και η Ευτυχία είναι εσωτερική υπόθεση.
Γι αυτό το πιο σημαντικό και το πιο σπουδαίο, είναι  να μπορέσουμε να Αγαπήσουμε τον εαυτό μας και να του προσφέρουμε ΜΟΝΟ αυτά που του αξίζουν!

Σας περιμένω για ΔΩΡΕΑΝ συμβουλευτική επίσκεψη για όποια μέθοδο θα σας ενδιέφερε.