Holistic Journey


Το ταξίδι αυτό της ολιστικής ομορφιάς λοιπόν,  που έχει σαν  στόχο,  την εσωτερική και εξωτερική αρμονία, αρχίζει απ το κεφάλι και φτάνει μέχρι και τις πατούσες...

Ας ξεκινήσουμε .. με τα ΜΑΣΣΑΖ

Πολλές φορές αισθανόμαστε την κούραση να μας καταβάλλει .. τι πιό καλό απο μιά διαδρομή με ΙΝΔΙΚΟ ΜΑΣΣΑΖ  στο κεφάλι και στους ώμους με λαδάκια που θα φέρουν ηρεμία και ευεξία; Το Ινδικό μασσάζ στο κεφάλι γίνεται εδώ και πάνω απο 1000 χρόνια στην Ινδία. Eίναι ευεργετικά μοναδικό και χαλαρώνει τις εντάσεις απο το κεφάλι, την περιοχή γύρω απο τα μάτια και καταλαγιάζει τον πόνο εκεί που υπάρχει.
Αν αισθάνεστε ένταση σε όλο το σώμα τότε μπορείτε να επιλέξετε το μασσάζ που ταιριάζει σε εσάς.

ΣΟΥΙΔΙΚΟ ΜΑΣΣΑΖ, απλό, για ξεκούραση είτε στη πλάτη μόνο είτε σε όλο το σώμα. Μπορεί να διαρκέσει απο 30 λεπτά έως και 1 ώρα.

Πάμε τώρα στα μασσάζ της AYURVEDA που σημαίνει  Ayu = ΖΩΗ    Veda= ΓΝΩΣΗ

Η Αγιουρβέδα είναι μια αρχαία επιστήμη που είναι βασισμένη στη σχέση του ανθρώπου με τη φύση και τα φυσηκά στοιχεία. Αφορά μια ισορροπημένη υγεία μέσα απο τη γνώση για τη ζωή. Θεωρείται ότι προέρχεται απο τους Βραχμάνους.

ABHYANGA - Αγιουρβεδικό μασσάζ με πολλά και ζεστά συνήθως έλαια.
Ενα εξαιρετικά βαθύ και διαπεραστικό μασσάζ,  που προσφέρει το αίσθημα της ζεστασιάς και της γαλήνης. Δεν είναι τυχαίο που στην Ινδία θεωρείται το μασσάζ της Αγάπης και του ήρεμου καλού ύπνου!!
Διάρκεια απο 30 εως και 70 λεπτά, αναλόγως της κάθε περίπτωσης.
              

MARMA MAΣΣΑΖ

Ενεργειακό μασσάζ με σκοπό την ισορροπία στις πηγές ενέργειας του σώματος. Ενας αλλοιώτικος τρόπος με πολλές κυκλικές κινήσεις που όταν τελειώσει αισθάνεστε πως όλα έχουν ¨ξεμπλοκάρει¨ .. Αφού δουλεύουμε εξ ολοκληρου στα μάρμας!!
Η διάρκεια του είναι 40 λεπτά

POTLI MAΣΣΑΖ

Το μασσάζ αυτό γίνεται με ένα ζεστό Πότλι απο ρούχο που είναι γεμάτο απο 22 διαφορετικά βότανα και έλαια. Προσφέρεται για τοπικούς πόνους και λειτουργεί άμεσα.
Η διάρκειά του είναι ανάλογη με τα σημεία του πόνου. (απο 15 λεπτά μέχρι και 40 λεπτά κάποτε).

Συνεχίζουμε με κάτι πολυ διαφορετικό τη διαδρομή μας στην Αγιουρβέδα.

SHIRODHARA

Είναι ενα ταξίδι που ξεκινά απο το «τρίτο μάτι» (στο κέντρο του μετώπου) . Δίνει πλήρη ανανέωση στο σώμα και εσωτερικά και εξωτερικά. Βασίζεται στα marmas , στην αρωματοθεραπεία και τη χρωματοθεραπεία. Είναι, όπως την ονομάζουν στην Ινδία, η χρυσή οδός για τη διατήρηση της καλής υγείας. Η μέθοδος αυτή καθαρίζει  κυριολεκτικά και βασίζεται στον σωματότυπο του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά. Αυτό διαπιστώνεται εφόσον συμπληρωθεί ένα ερωτηματολόγιο. 

Δίνει ψυχική ηρεμία, διώχνει την αρνητική ενέργεια, ανακουφίζει απο χρόνιους πονοκεφάλους και πόνους. Φέρνει καλό ύπνο.
Διαρκεί 70 λεπτά
Μετά μια άλλη εμπειρία μοναδική..

REFLEXOLOGY / ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ / ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΟΛΟΓΙΑ

Μιά εξ ίσου αρχαία μέθοδος που στόχο έχει και πάλι την ισορροπία του σώματος. Αφού βάλουμε τα πόδια μεσα σε νερό με ροδοπέταλα ή κι άλλα βότανα αναλόγως της περίπτωσης για την προετοιμασία, συνεχίζουμε, με δακτυλοπιέσεις και δακτυλοδονίσεις στο πέλμα/πατούσα του ποδιού και δουλεύοντας στις ζώνες ενέργειας. Η ανακούφηση, η  γαλήνη και η κάθαρση είναι το αποτέλεσμα μετα!
Διάρκει περίπου 1 ώρα

Μετά από όλες αυτές τις περιπλανήσεις  το ζεστό τσάϊ με διάφορα βότανα και το σπιτίσιο γλυκό απο φρούτα εποχής, θα έρθει για να κλέισει τη βόλτα σας.